به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد " مراد علی میر " افزود: وجود واحدهای صنعتی، معدنی، کارخانجات و واحدهای بزرگ تولیدی نظیر فولاد، کاشی و سرامیک و سنگ آهن این استان را به قطب صنعتی و معدنی کشور تبدیل کرده و بستر لازم را برای سرمایه گذاری در این بخش  فراهم نموده است.

وی افزود:  قرار گرفتن در مرکز و در مسیر کریدور  شمال - جنوب کشور از  دیگر ظرفیت‌های خوب سرمایه‌گذاری در استان است که باید به نحو بهینه از آن استفاده کرد.

وی با بیان اینکه طی سال های گذشته سرمایه گذاری خوبی در استان انجام شده است خاطر نشان کرد: گروههای اقتصادی خارجی از کشورهای مختلف منجمله ترکیه، آلمان، ایتالیا، هند و پاکستان در بخش صنعت و معدن به صخصوص فولاد و سنگ آهن سرمایه گذاری کردند.

دبیر ستاد سرمایه گذاری استان یزد ، افزایش درآمد و ایجاد اشتغال را از مزایای سرمایه گذاری برشمرد و تصریح کرد:  این استان، سهم بالایی از سرمایه گذاری کشور به خصوص در بخش صنعت به خود اختصاص داده است.

این مقام مسوول، تسهیل در صدور مجوز سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، شناسایی ظرفیت‌های این بخش، مذاکره با هیات‌های خارجی و آمادگی کشورهای خارجی برای سرمایه‌گذاری در استان را از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته برای رشد سرمایه گذاری در استان برشمرد.

وی با بیان اینکه دستگاههای مختلف در زمینه رشد سرمایه گذاری نقش ایفاء می کنند، بر حمایت از سرمایه گذاران تاکید کرد و افزود: در این زمینه، باید به گونه ای برنامه ریزی شود که سرمایه گذار رغبت بیشتری برای توسعه فعالیت های خود داشته باشد.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا